Chauffeursdag code 95 cursus

Met de Chauffeursdag code 95 cursus haal je het meeste uit je cursus. Deze cursus is namelijk een mix van de drie beste code 95 cursussen. De cursus Chauffeursdag code 95 is dus perfect als je al een keer je nascholingsuren hebt behaald of als je meerdere code95 opleidingen wilt combineren. Tijdens de opleidingen Chauffeursdag code 95 leert u in één dag de belangrijkste praktijk en theorie van de lading zekeren opleiding, fysieke belasting opleiding en digitale tachograaf opleiding. De dag begint met de theorie van de digitale tachograaf opleiding. Na het volgen van dit onderdeel bent u weer helemaal op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Daarna leert u de theorie van de lading zekeren code95 opleiding. Vervolgens gaat u deze theorie toepassen in de praktijk door verschillende lading zekeren technieken toe te passen. U sluit de dag af met de fysieke belasting code 95 opleiding. Hierna bent u weer up to date over de juiste til technieken, het gebruiken van hulpmiddelen en hoe u veilig kan werken.   

Chauffeursdag code 95 cursus inhoud

De Chauffeursdag code 95 opleiding staat gelijk aan 7 nascholingsuren en duurt dus één dag. De starttijd kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat u aanwezig moet zijn. Gelukkig beginnen alle opleidingen van Mycode95 zo vroeg mogelijk, waardoor u de file zowel in de ochtend als in de middag vermijdt. Vervolgens is de dag opgedeeld in drie onderdelen. Het eerst onderdeel dat behandeld wordt is de digitale tachograaf, het tweede onderdeel is lading zekeren en het laatste onderdeel is de fysieke belasting. De opleiding Chauffeurs dag is gegarandeerd geweldige dag waar veel leert, dus u hoeft zich geen moment te vervelen.

Beschikbare cursussen

Chauffeursdag code 95 cursus leerdoelen

Aangezien de Chauffeursdag code 95 cursus drie cursussen behandeld zijn er meerdere leerdoelen. De opleidingen die behandeld worden zijn: Lading zekeren, Fysieke belasting en Digitale tachograaf.

Leerdoelen Lading zekeren:

 • U bent in staat om vastzetmaterialen te gebruiken.
 • U bent in staat om verschillende soorten sjortechnieken te gebruiken.
 • U bent in staat om een lading vast te zetten.
 • U heeft inzicht in de belading van een voertuig.

Leerdoelen Fysieke belasting

 • U bent in staat om op de juiste manier goederen te verplaatsen.
 • U bent in staat om veilig te werken.
 •  U bent in staat om de juiste hulpmiddelen te gebruiken.

Chauffeursdag code 95 cursus leerdoelen

Leerdoelen Digitale tachograaf

 • U bent in staat om de digitale tachograaf te gebruiken.
 • U bent in staat om het verschil tussen wetgeving rijtijden en arbeidstijdenwetgeving te herkennen.
 • U bent in staat om de wetgeving van rittijden te herkennen.
 • U bent in staat om wetgeving toe te passen aan het begin en aan het einde van de werkdag.  
 • U bent in staat om te gaan met defecten.  

Voor wie is de cauffeursdag code 95

De chauffeursdag ciode 95 training is bedoeld voor iedere beroepschauffeur. U leert namelijk van drie onderdelen iets. Zo leert u de basis van de digitale tachograaf opleiding, lading zekeren opleiding en fysieke belasting opleiding. Dus deze cursus is voor iedere beroepschauffeur die zijn code 95 nascholingsuren wil behalen met een leerzame cursus.

Chauffeursdag code 95 binnen één dag

Als u de opleiding chauffeursdag code 95 volgt dan leert u binnen één dag om de digitale tachograaf te besturen, kunt u op een veilige manier om gaan met belasting en weet u precies hoe u op een veilige en goede manier u lading zekert. Vervolgens loopt u aan het einde van de dag gecertificeerd voor de chauffeurs dag de deur uit. Daarentegen heeft u ook nog een 7 code 95 nascholingsuren in de pocket. Het behalen van uw nascholingsuren was nog nooit zo makkelijk en leerzaam, volg daarom onze chauffeursdag code 95 training!

Chauffeursdag code 95 cursus dagprogramma

De chauffeursdag code 95 training duurt één dag. Deze opleiding bestaat uit theorie en praktijk van drie verschillende code 95 cursussen. Je begint de dag met de theorie van de digitale tachograaf. Daarna volgt de theorie en praktijk van de lading zekeren training. Als laatste leert u nog de theorie van de Fysieke belasting opleiding. Aan het einde van de dag ontvangt u een certificaat chauffeursdag code 95. Dit certificaat is 5 jaar geldig en heeft een waarde van 7 code 95 nascholingsuren!

Code 95 nascholingscursus

Zodra u de Chauffeursdag opleiding heeft gevolgd kunt u 7 code 95 nascholingsuren bijschrijven bij het CCV. De opleider zorgt ervoor dat deze uren voor u worden geregistreerd. Indien u nog niet al u 35 nascholingsuren hebt behaald dan helpen wij u hier graag mee. Bekijk daarom ons gehele code 95 cursus aanbod en zorg ervoor dat u ook dit jaar weer de weg op kunt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!