Met de cursus criminaliteitspreventie code 95 nascholingsuren behalen

In de transportsector is criminaliteit de grootste factor van schade en extra kosten. Met de cursus criminaliteitspreventie krijgt u alle tools voor handen om de criminelen een stap voor te zijn. Voorbeelden van criminaliteit binnen de transportsector zijn: brandstofdiefstal, overvallen, verkeerscriminaliteit, ladingsdiefstal, etc. Tijdens de cursus criminaliteitspreventie van Mycode95 wordt u geleerd om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

De inhoud van de trainng criminaliteitspreventie code95 

De starttijd van de cursus criminaliteitspreventie kan per opleider verschillen. Verder leert u tijdens deze eendaagse cursus door de ogen van de crimineel te kijken. Zo leren wij u technieken die gebruikt worden om uw lading te stelen, bijvoorbeeld: Welke lading is interessant om te stelen? Hoe halen ze elektronica uit uw lading?

Beschikbare cursussen

Makkelijk, goed en snel code 95 behalen?

Met onze cursus criminaliteitspreventie wordt u binnen één dag opgeleid om criminaliteit aan uw lading zoveel mogelijk te voorkomen. Vervolgens loopt u binnen één dag gecertificeerd de deur uit. En dit is niet alles u kunt ook nog eens 7 code 95 nascholingsuren bijschrijven! Het behalen van u code 95 nascholingsuren was nog nooit zo makkelijk en snel. Boek daarom uw criminaliteitscursus via Mycode95.nl  

Hoe lang duurt de cursus criminaliteitspreventie code 95?

De code 95 cursus criminaliteitspreventie duurt één dag. Hierdoor kunt u aan het einde van de dag 7 code 95 nascholingsuren bijschrijven. 

De leerdoelen van de cursus criminaliteitspreventie code 95

Tijdens de cursus criminaliteitspreventie leert u verschillende technieken om criminaliteit bij uw lading te voorkomen. Deze technieken leert u aan de hand van de volgende leerdoelen:

  • De cursist is bekend met criminaliteit in de transportsector.
  • De cursist weet de verschillende oorzaken van diefstal op te noemen.
  • De cursist is bekend met de verschillende risico’s.
  • De cursist is in staat om preventieve maatregelen te nemen.
  • De cursist is in staat om verschillende soorten overvallen te benoemen.
  • De cursist beschikt over vaardigheden om overvallen te voorkomen en hier mee om te gaan.

Voor wie is de cursus criminaliteitspreventie code 95 bedoelt? 

Onze cursus criminaliteitspreventie code 95 is bedoeld voor iedereen binnen de transportsector die criminaliteit wil voorkomen. Daarentegen is het natuurlijk ook interessant voor iedereen die een leuke en interessante cursus wil volgen om zijn code95 nascholingen uren te behalen.

Wat is het doel van de training criminaliteitspreventie? 

Als u kiest voor de code 95 cursus Criminaliteitspreventie van Mycode95 dan wordt u binnen één dag goed opgeleid. Na het volgende van deze code 95 cursus ontvangt u een certificaat en 7 code 95 nascholingsuren. Verder kunt u het volgende:

  • Op welke momenten loopt u risico?
  • Hoe dient u te reageren in het geval van een overval?
  • Wat kunt u doen om schade te voorkomen?
  • Welke technieken worden door dieven gebruikt bij ladingsdiefstal?

Wat is een criminaliteitspreventie code 95 cursus?

De cursus criminaliteitspreventie code 95 duurt één dag en telt mee voor 7 uur aan code 95 nascholingsuren. Tijdens de cursus wordt u geleerd om zoveel mogelijk schade en letsel te voorkomen. Hierdoor bent u aan het einde van de dag in staat om uw eigen lading zoveel mogelijk preventief te beschermen.

Code 95 nascholingsuren 

De cursus Criminaliteitspreventie U07 levert u 7 uur code 95 nascholingsuren op. Heeft u uw 35 nascholingsuren nog niet behaald? En wilt u meer uit uw persoonlijke ontwikkeling halen en verder trainen? Wij bieden u graag een zo groot mogelijk aanbod aan code 95 curssusen, bekijk ons gehele cursusaanbod.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!