De cursus Digitale tachograaf code 95

Tijdens de cursus digitale tachograaf code 95 leert u precies hoe u de digitale tachograaf en de  mechanische tachograaf dient te bedienen. Het is namelijk erg belangrijk dat u als chauffeur de digitale tachograaf code 95 correct gebruikt. Als u dit niet doet dan riskeert u en uw bedrijf hoge boetes. Het bijhouden van rij -en rusttijden is in heel Europa namelijk verplicht. De rede hiervan is dat het op deze manier veiliger op de weg wordt, er betere arbeidsomstandigheden zijn en er eerlijke concurrentie is. Als u deze cursus wilt volgen om u code 95 bijscholingsuren te behalen dan levert deze cursus u 7 uur op!  

Digitale tachograaf code 95 cursus inhoud 

De cursus digitale tachograaf code 95 duurt één dag en levert u 7 code95 uren op. Deze cursus behandeld vooral de bediening van de digitale tachograaf, mechanische tachograaf en de regelgeving hier achter. Ook gaat u samen met de opleider praktijk oefeningen doen. Na de cursus van Mycode95 heeft u de digitale tachograaf code 95 helemaal onder de knie! En kunt u zonder zorgen weer de weg op en uw rust - en reistijden bijhouden.  

Beschikbare cursussen

Makkelijk, goed en snel digitale tachograaf code 95 behalen?  

Met de code 95 cursus digitale tachograaf van Mycode95 wordt u binnen één dag goed opgeleid om met de digitale tachograaf en de mechanische tachograaf te werken. Vervolgens loopt u binnen één dag gecertificeerd de deur uit. En dit is niet alles u kunt ook nog eens 7 code 95 nascholingsuren bijschrijven! Het behalen van u code 95 nascholingsuren was nog nooit zo makkelijk en snel.

Hoe lang duurt de cursus digitale tachograaf code 95?

De code 95 cursus digitale tachograaf is een eendaagse cursus, hierdoor levert deze cursus je 7 nascholingsuren op. 

Digitale tachograaf code 95 cursus leerdoelen 

Tijdens de digitale tachograaf code 95 cursus leert u hoe u de digitale tachograaf en de mechanische tachograaf dient te bedienen. Dit proberen wij u volgens de volgende leerdoelen te leren:

  • De cursist is bekend met wet- en regelgeving over digitale tachograaf, arbeids-, rij- en rusttijden
  • De cursist weet hoe een controle werkt en welke instanties deze uitvoeren.
  • De cursist is bekend met het verloningssysteem
  • De cursist begrijpt het waarom en de werking van een boordcomputer
  • De cursist kent de werking van de digitale tachograaf en kan deze bedienen

Voor wie is de cursus digitale tachograaf code 95?

Digitale tachograaf code 95 cursus is voor alle beroepsmatige chauffeurs en voor iedereen die de planning van de chauffeurs verzorgt. Verder is deze cursus ook voor elke beroepschauffeur die zijn code 95 nascholingsuren wilt behalen. 

Wat is het doel van de training digitale tachograaf code 95?

Als u kiest voor de cursus digitale tachograaf code 95 dan leert u binnen één dag hoe u de digitale tachograaf en de mechanische tachograaf dient te bedienen. Na het volgen van deze training ontvangt u een certificaat en 7 code 95 nascholingsuren. Als laatste kunt u na deze cursus het volgende:

  • U bent bekend met de regelgeving.
  • U bent op de hoogte van de rij -en rusttijden.
  • U bent in staat om de digitale tachograaf correct te gebruiken.

Wat is een digitale tachograaf code 95 cursus? 

De digitale tachograaf code 95 cursus start bij elke opleider op een andere tijd dus kijk goed op uw uitnodeging. Verder duurt deze cursus één dag en bestaat hij uit twee dag delen. Het eerste onderdeel van de cursus is een theoretisch onderdeel. Hier zult u leren hoe de digitale tachograaf  en de mechanise tachograaf op papier werkt. In het tweede onderdeel wordt de praktijk behandeld. Tijdens dit dag onderdeel gaat u zelf met de digitale tachograaf aan de slag. Aan het einde van de training loopt u gecertificeerd de deur uit en weet u alles over de digitale tachograaf.

Code 95 nascholingsuren

Na het volgen van de cursus digitale tachograaf code 95 kunt u 7 uur aan code 95 nascholingsuren bij schrijven. Deze registratie wordt door de opleider geregeld bij het CCV. Heeft u uw 35 nascholingsuren nog niet behaald? En wilt u meer uit uw persoonlijke ontwikkeling halen en verder trainen? Wij bieden u graag een zo groot mogelijk aanbod aan code 95 curssusen, bekijk ons gehele cursusaanbod. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!