EHBO code 95 cursus  

Met de EHBO code 95 cursus kunt u uw code 95 nascholingsuren invullen? U wilt natuurlijk altijd een leuke een leerzame cursus volgen waar u ook echt iets aan hebt. Dan is de EHBO cursus voor code95 van Mycode95 echt iets voor u. Deze EHBO cursus code 95 is namelijk speciaal voor chauffeurs ontworpen. Tijdens deze opleiding leert u namelijk EHBO technieken die u toe kan passen op de weg. Zo leert u bijvoorbeeld om eerste hulp bij ongelukken te bieden en hoe u dit in de praktijk uit kunt voeren. Ook leert u tijdens deze EHBO cursus alles over brandveiligheid. Zo leert u hoe u een brand moet blussen. Dit gaat u natuurlijk ook in de praktijk toepassen tijdens de cursus.

EHBO code 95 cursus inhoud

De cursus EHBO code 95 is een eendaagse cursus. De start en eind tijd van de cursus kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat de cursus begint. Tijdens deze cursus wordt u praktijkgericht opgeleid tot bhv’er. Hierdoor kunt u effectief en veilig handelen in het geval van een calamiteit. Maar u leert tijdens deze cursus nog veel meer. Zo leer u bijvoorbeeld het blussen van een beginnende brand, het reanimeren van mensen, het geven van eerst hulp, communiceren met hulpdiensten, herkennen van belangrijke signalen. De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. 

Beschikbare cursussen

EHBO code 95 makkelijk, goed en snel behalen?

Als u de EHBO code 95 cursus volgt bij Mycode95 dan wordt u in één dag opgeleid tot bhv’er. Hierdoor bent u in staat om eerst hulp te verlenen en goed te kunnen reageren op calamiteiten en ongelukken. Als het examen in goede orde wordt afgehandeld dan loopt u aan het einde van de dag naar buiten als een gecertificeerde bhv’er en met 7 code95 nascholingsuren. Het was nog nooit zo makkelijk om uw EHBO/BHV diploma te halen!

Hoe lang duurt de EHBO code 95 cursus? 

De EHBO code 95 cursus duurt een dag, hierdoor levert deze cursus je 7 nascholingsuren op. 

De leerdoelen van de EHBO code 95 cursus

Tijdens de cursus EHBO code 95 wordt u binnen één dag opgeleid tot volwaardig bhv'er. Aan de hand van de volgende leerdoelen wordt u opgeleid:

  • De cursist is in staat om levensreddende handelingen toe te passen. 
  • De cursist in staat om goed te kunnen communiceren met professionele hulpdiensten.
  • De cursist is in staat om een brand te bestrijden op een verantwoordelijke manier.
  • De cursist is in staat om de signalen van een calamiteit te herkennen. 
  • De cursist is in staat om op de juiste manier de hulpdiensten te alarmeren. 
  • De cursist is in staat om te werken met blusmiddelen.

Voor wie is de EHBO code 95 cursus?

De cursus EHBO code 95 is voor chauffeurs die graag in staat willen zijn om op te treden wanneer iemand eerste hulp nodig heeft. Voor deze cursus is er geen voorkennis nodig, dit leert u namelijk allemaal tijdens de cursus.

Binnen één dag resultaat

Als u kiest voor de opleiding EHBO code 95 van Mycode95 dan wordt u binnen één dag opgeleid tot bhv’er. Na het volgen van deze opleiding ontvangt u een bhv certificaat en 7 code 95 nascholingsuren. Daarentegen kunt u ook nog eens het volgende:

  • Blussen van branden.
  • Levensreddende handelen.
  • Alarmering hulpdiensten.
  • Reanimatie technieken.

Het dagprogramma van de cursus EHBO code 95

De begin tijd van de opleiding EHBO code 95 kan per opleider verschillen, kijk dus goed op uw uitnodiging voor de juiste starttijd. Verder duurt deze cursus één dag en bestaat hij uit twee dagdelen. Het eerste dag deel staat in het teken van de theorie. Dit onderdeel wordt altijd afgesloten met een schriftelijk examen. Het tweede dag deel stat in het teken van de praktijk. Hier gaat u verschillende oefeningen doen die te maken hebben met EHBO. Aan het einde van de dag wordt getoetst of u alle oefeningen naar behoren beheerst.

Code 95 nascholingsuren

Na het volgen van de cursus EHBO code 95 kunt u 7 uur aan code 95 nascholingsuren bijschrijven. Deze registratie wordt door de opleider geregeld bij het CCV. Heeft u uw 35 nascholingsuren nog niet behaald? En wilt u meer uit uw persoonlijke ontwikkeling halen en verder trainen? Wij bieden u graag een zo groot mogelijk aanbod aan code 95 curssusen, bekijk ons gehele cursusaanbod. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!