Code 95 uren met de Heftruckcertificaat cursus 

Behaal uw code 95 uren voor dit jaar met de heftruckcertificaat cursus. Bij Mycode95 behaalt u met onze eendaagse heftruck code 95 cursus uw heftruckcertificaat op een goede en snelle manier. Waarom je een heftruckrijbewijs nodig hebt is omdat veilig werken met een heftruck altijd op nummer één staat. Tijdens onze heftruck code 95 cursus krijgt u praktische vaardigheden en theoretische kennis voorgeschoteld. Hier staat veiliger en efficiënter werken natuurlijk op nummer één. Zo leert u bijvoorbeeld om beheerst en veilig de heftruck te besturen. Hierdoor blijft u ten alle tijden de baas over uw heftruck. En dit is niet het enige, u krijgt namelijk na het volgen van deze cursus ook nog eens 7 code95 nascholingsuren. 

De inhoud van de Heftruckcertificaat cursus code 95

Tijdens de heftruck code 95 cursus krijgt u een theorieboek overhandigd, hierin worden bijvoorbeeld de onderwerpen wetgeving, gevaarlijke situaties en veiligheid besproken. Aan het einde van het theorie gedeelte dient u een theorietest te maken. Deze test is van belang voor het behalen van uw heftruckcertificaat. Hierna staat het praktijk gedeelte voor de deur. Dit is het leukste onderdeel van de heftruck code 95 cursus u gaat namelijk zelf een heftruck besturen. Tijdens dit gedeelte zal uw instructeur uw verschillende rij oefeningen leren. Hier staat beheerst en veilig rijden centraal. Ook dit onderdeel wordt weer afgesloten met een praktijkexamen. Als u deze test goed afrondt dan heeft u uw heftruckcertificaat behaald. Vanaf dat moment bent u officieel vakbekwaam om met een heftruck te rijden.  

Beschikbare cursussen

Makkelijk, goed en snel code 95 behalen

Als u kiest voor de code 95 heftruck opleiding van Mycode95 dan wordt u in één dag goed opgeleid tot heftruck chauffeur. Tijdens deze cursus leert u alles over de Heftruck en vooral hoe u deze het beste kunt bedienen. Aan het einde van de dag loopt u gerectificeerd en met 7 code 96 nascholingsuren de deur uit.  

 

Mycode95 uw specialist in heftruck code 95 cursussen

  • Heftruck code 95 cursus door heel Nederland
  • Bij Mycode95 kunt u bijna dagelijks terecht voor uw heftruckcertificaat.
  • Mycode95 verzorgt ook cursussen order Picker, magazijnmedewerker en reachtruck.

De leerdoelen van de code 95 cursus Heftruck U16

Als u de heftruck code 95 opleiding van Mycode95 volgt dan leert u een heftruck besturen aan de hand van de volgende leerdoelen:  

  • De cursist is bekend met de wet- en regelgeving.
  • De cursist is bekend met het effect van belading en belasting.
  • De cursist is in staat om veilig te laden en lossen.
  • De cursist beschikt over een veilige rijtechniek.

Hoe lang duurt de code 95 heftruckcertificaat cursus? 

De heftruckcertificaat cursus code 95 is een eendaagse cursus. Hierdoor heeft deze cursus een warde van 7 code 95 nascholingsuren.

Voor wie is de heftruckcertificaat cursus code 95

Deze heftruck code 95 cursus is voor elke beroepschauffeur die een heftruck wil besturen of wilt blijven besturen. Maar deze cursus is natuurlijk ook voor iedereen die zijn code 95 nascholingsuren wil behalen.

Wat is het doel van de heftruck code 95 cursus? 

Als u kiest voor de code 95 cursus heftruckcertificaat dan wordt u in één dag goed opgeleid tot heftruck specialist. Dit betekent dat u aan het einde van de dag de volgende vaardigheden bezit:

  • Volgens de Arbowet een heftruck bedienen.
  • Regelgeving en verplichtingen.
  • Beheerst en veilig een heftruck besturen.

Wat is een heftruckcertificaat cursus code 95? 

De heftruck code 95 cursus duurt één dag. De starttijden kunnen per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat uw cursus begint. Als eerst zal de theorie behandeld worden, dit onderdeel wordt afgesloten met een theorie examen. Het tweede onderdeel bestaat uit de praktijk. Hier voer je diverse oefeningen uit. Dit onderdeel wordt afgesloten met een praktijk examen. Als alles goed gaat loopt u aan het einde van de dag gecertificeerd de deur uit.  

Code 95 nascholingsuren 

Wij bieden een code 95 heftruck basis en herhalingstraining aan. De basis training duurt 2 dagen en heeft een warde van 14 code 95 nascholingsuren. De herhalingstraining duurt een dag en heeft een warde van 7 code 95 nascholingsuren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!