Cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur code 95

De meeste chauffeurs zijn al een aantal jaar actief op de weg, dus voor hen is het al een tijdje geleden dat ze in de boeken hebben gezeten. Terwijl de wegkennis en rijervaring van deze chauffeurs heel groot is kan het nooit kwaad om uzelf zo nu en dan bij te scholen met theoretische kennis. De cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur code 95 kunt hierbij helpen. Zo wordt bijvoorbeeld de huidige wet – en regelgeving rondom rij-rusttijd en nieuwe verkeersregels behandeld.

Inhoud van de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur code 95

De training Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur code 95 is een eendaagse cursus. De starttijd kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat u aanwezig moet zijn. Tijdens het theorie gedeelte van deze cursus wordt vooral ingegaan op de volgende onderwerpen: verkeerskennis en de gewijzigde regelgeving, rij- en arbeidstijdenwet, schadeformulier en fysieke belasting. Met deze onderwerpen porberen wij u de onderstaande leerdoelen aan te leren:

 • De cursist snapt het belang van fysieke en mentale gezondheid.
 • De cursist begrijpt het nut van de veiligheidsuitrusting en technische veiligheidssystemen.
 • De cursist kent de invloed van alcohol, medicijnen en drugs.
 • De cursist is bekend met het belang van veilig rijgedrag.
 • De cursist heeft kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • De cursist is bekend met het belang van goede voeding.
 • De cursist is bekend met de relatie tussen snelheid en bochten. 

Beschikbare cursussen

Makkelijk, goed en snel code 95 behalen

Met de cursus Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur code 95 van Mycode95 wordt u theoretische kennis over het begrip ‘beroepschauffeur’ binnen één bijgeschoold. Aan het einde van de dag loopt u naar buiten met 7 code 95 nascholingsuren en nieuwe kennis over uw beroep. Het behalen van uw code 95 nascholingsuren was nog nooit zo interessant en makkelijk!

Hoe lang duurt de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur?

De code 95 cursus Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur duurt één dag. Hierdoor kunt u aan het einde van de dag 7 code 95 nascholingsuren bijschrijven. Verder krijgt u ook nog eens een certificaat vakbekwaamheid chauffeur. 

Voor wie is de cursus Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur code 95? 

De cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur code 95 is bedoeld voor elke beroepschauffeur. Want het kan nooit kwaad om u kennis over uw beroep zo nu en dan bij te scholen. Daarentegen kunt u met deze cursus ook uw code 95 behalen. U kunt na het volgen van deze opleiding namelijk 7 code 95 nascholingsuren bijschrijven.  

Wat is het doel van de training actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur code 95?  

Als u kiest voor de code 95 cursus actualiseirng kennis vakbekwaamheid chauffeur dan wordt u binnen één dag goed opgeleid. Na het volgende van deze code 95 cursus ontvangt u een certificaat en 7 code 95 nascholingsuren en beschikt u over de volgende vaardigheden: 

 • U weet hoe u hulp moet verlenen bij ongevallen.
 • U weet waar de digitale tachograaf voor gebruikt wordt.
 • U bent in staat om te anticiperen op de andere weggebruikers.

Wat is een actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur cursus? 

De code 95 cursus Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur is een eendaagse cursus. Tijdens de cursus wordt u theoretisch kennis binnen één dag goed en volledig bijgeschoold. Hierdoor kunt u na het volgen van deze training de weg op. De onderwerpen die tijdens deze cursus besproken worden zijn de volgende:

 • Snelheid en bochten.
 • Verlenen van hulpverlening.
 • De eisen van uw voortuig.
 • Basis theorie van de digitale tachograaf.

Code 95 nascholingsuren

De cursus kennis vakbekwaamheid chauffeur levert u 7 uur code 95 nascholingsuren op. Heeft u uw 35 nascholingsuren nog niet behaald? En wilt u meer uit uw persoonlijke ontwikkeling halen en verder trainen? Wij bieden u graag een zo groot mogelijk aanbod aan code 95-curssusen, bekijk ons gehele cursusaanbod.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!