Cursus communicatieve en sociale vaardigheden code 95

Als beroepschauffeur is het belangrijk om uw communicatieve en sociale vaardigheden op peil te houden. U heeft dagelijks klantcontact en wilt op de beste manier met uw klanten communiceren. Train uw communicatieve en sociale vaardigheden met een cursus van MyCode95. Zo bent u in de toekomst in staat om uw klantcontacten zo goed mogelijk te behouden.

Inhoud van de cursus communicatieve en sociale vaardigheden code 95

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met uw communicatieve leerdoelen. U leert verschillende communicatiestijlen toepassen, omgaan met agressie op de werkvloer en hoe u zo effectief mogelijk communiceert. Alles wat betrekking heeft op communiceren tijdens het werk komt voorbij in deze communicatieve vaardigheden training. 

Beschikbare cursussen

Onderwerpen die aan bod komen 

Voor het trainen van uw communicatieve en sociale vaardigheden bent u bij MyCode95 aan het juiste adres. Tijdens deze persoonlijke ontwikkeling training gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen: 

  • Beroepshouding 
  • Klantbenadering 
  • Omgaan met stressvolle situaties 
  • Schriftelijke en mondelinge communicatie 
  • Afhandelen van klachten 

Ook bespreken we uw persoonlijke communicatie leerdoelen. 

Binnen één dag resultaat voor uw code 95 

Als u kiest voor de cursus sociale vaardigheden, leert u binnen één dag zo effectief mogelijk en klantgericht te communiceren. U werkt aan uw communicatieve vaardigheden en uw persoonlijke ontwikkeling. Aan het eind van de cursus ontvangt u een certificaat en beschikt u over zeven nieuwe nascholingsuren. Uw communicatieve en sociale vaardigheden zijn na de cursus op zijn best.  

Voor wie is de cursus communicatieve en sociale vaardigheden code 95? 

Deze cursus is bestemd voor alle beroepschauffeurs die veel klantcontact hebben óf willen krijgen. Ook chauffeurs die hun communicatieve vaardigheden willen trainen, kunnen aansluiten bij deze cursus.  

Opbouw en duur van de code 95 cursus: dagprogramma 

De training communicatieve en sociale vaardigheden is een eendaagse cursus. Deze dag bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste deel bespreken we de theorie achter effectieve communicatie en hoe u uw communicatieve en sociale vaardigheden inzet. Het tweede onderdeel is een praktijkonderdeel, waarmee we de dag afsluiten.  

Hoe lang duurt de cursus communicatieve en sociale vaardigheden code 95?  

Wanneer u deelneemt aan de cursus communicatieve en sociale vaardigheden, ontvangt u zeven code 95-nasscholingsuren. Heeft u uw 35 nascholingsuren nog niet behaald? En wilt u meer uit uw persoonlijke ontwikkeling halen en verder trainen? Wij bieden u graag een zo groot mogelijk aanbod aan code 95-curssusen, bekijk ons gehele cursusaanbod. 

Meest voorkomende vragen

Voordat u kiest voor de code 95 cursus communicatieve en sociale vaardigheden, heeft u waarschijnlijk een aantal vragen. Wij hebben de meestvoorkomende op een rijtje gezet  

Wat is een communicatieve en sociale vaardigheden cursus?

De cursus communicatie en sociale vaardigheden is een code 95 cursus voor beroepschauffeurs. Deze cursus kan gebruikt worden om de verplichte code 95 nascholingsuren te behalen. 

Hoe lang duurt de cursus communicatieve en sociale vaardigheden?

Deze cursus communicatieve en sociale vaardigheden duurt één dag en heeft en warde van 7 code 95 nascholingsuren. 

Wat is het doel van de training communicatieve en sociale vaardigheden? 

Het doel van deze training is om u binnen één dag zoveel mogelijk te leren over communicatieve en sociale vaardigheden tijdens het werk. Hierdoor bent u in staat om klantgericht te communiceren. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!