Het nieuwe rijden code 95

Heeft u nog praktijktraining nodig om uw code 95 nascholingsuren te behalen? Volg dan de cursus Het Nieuwe Rijden van Mycode95! Tijdens deze cursus krijgt u allemaal verschillende tips en tricks over veilig rijden. En leert u op welke manier u tijdens het rijden 10 tot 15% aan brandstof kunt besparen. Boek daarom vandaag nog uw code95 praktijktraining 'Het nieuwe rijden'. 

De inhoud van de cursus het nieuwe rijden code 95

Het nieuwe rijden code 95 cursus is een eendaagse opleiding. De starttijd kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat u aanwezig moet zijn. U begint de dag met een nulmeting van uw rijgedrag. Na de nulmeting gaat het theoriegedeelte van de training van start. Vervolgens gaat u de theorie toepassen in de praktijk. Vanaf dat moment kunt u in de vrachtwagen laten zien wat u geleerd heeft tijdens het theoriegedeelte. Als u alle onderdelen van de opleiding met een voldoende afsluit dan loopt u aan het eind van de dag met 7 code95 nascholingsuren de deur uit en een certificaat Het nieuwe rijden! 

Beschikbare cursussen

Makkelijk, goed en snel het nieuwe rijden

Na het volgen van de cursus Het Nieuwe Rijden code 95 van Mycode95 kunt u binnen één dag uw rijstijl aanpassen, waardoor u een groot verschil op de weg kan maken. Aan het eind van de dag loopt u gecertificeerd voor Het Nieuwe Rijden code 95 de deur uit. Het behalen van een certificaat en 7 code 95 nascholingsuren was nog nooit zo makkelijk!

Onderwepren van de cursus het nieuwe rijden code 95 

Om ervoor te zorgen dat u met een zo goed mogelijke rijstijl de opleiding locatie verlaat behandelen wij tijdens de cursus het nieuwe rijden code 95 de volgende onderwerpen:

  • Brandstof besparend rijden.
  • Anticiperen tijdens het rijden.
  • Chauffeur en voertuig.
  • Invloed van weer, weg conditie en verkeer op de brandstof.  

Voor wie is de cursus het nieuwe rijden code 95 bedoeld?

De cursus Het Nieuwe Rijden code 95 is bedoeld voor iedere beroepschauffeur die in bezit is van het rijbewijs C. Maar deze cursus is ook voor de beroepschauffeur die nog praktische code 95 nascholingsuren moet behalen. Voor deze opleiding krijgt u namelijk 7 code 95 nascholingsuren.

Het nieuwe rijden binnen één dag!

Zodra u kiest voor de cursus het nieuwe rijden code 95 van Mycode95. Dan wordt u binnen één dag getraind om uw rijstijl aan te passen. Hierdoor kunt u veiliger werken en bespaart u brandstof! Maar dit is niet alles, ten eerste kunt u 7 uur aan code95 nascholingsuren bijschrijven en beschikt u over de volgende vaardigheden:

  • U bent in staat om comfortabeler en veiliger te rijden.
  • U bent in staat om zuiniger te rijden.
  • U bent in staat om uw rijstijl beter aan te passen op de omstandigheden.

Het nieuwe rijden code 95 cursus dagprogramma

De cursus Het Nieuwe Rijden code 95 is een eendaagse cursus. Deze cursus begint met een nulmeting van uw rijstijl. Tijdens deze nulmeting zou u instructeur u zoveel mogelijk proberen te coachen. Na de nulmeting volgt het theoriegedeelte van de training Het Nieuwe Rijden code 95. Zodra u in de theorie geleert heeft wat u allemaal beter kunt doen stapt u opnieuw de vrachtwagen in. Vanaf nu kunt u opnieuw laten zien wat u kunt. Als het goed is zult u nu 10 t0 15% minder brandstof gebruiken en rijdt u een stuk veiliger.

Code 95 nascholingsuren 

De training Het Nieuwe Rijden duurt één dag. Deze cursus heeft een warde van 7 code 95 nascholingsuren. De opleider zorgt ervoor dat deze nascholingsuren geregistreerd worden bij het CCV.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!