Lading zekeren code 95 cursus 

Een van de belangrijkste code 95 onderdelen als vrachtwagen chauffeur is het zekeren van je lading. Jaarlijks zijn er veel ongelukken door het verschuiven van de lading. Aangezien er heel veel verschillende soorten ladingen zijn, moet elke lading op een andere manier vastgezet worden. Want zodra een lading verschuift dan ontstaan er gevaarlijke situaties. Bij Mycode95 kunt u snel en makkelijk een cursus lading zekeren volgen. Deze eendaagse cursus staat gelijk aan 7 code 95 nascholingsuren.

De inhoud van de lading zekeren code 95 cursus

De starttijd van onze eendaagse cursus lading zekeren code 95 kan per opleider verschillen. Kijk daarom goed op u uitnodiging zodat u op tijd bet bij u code 95 cursus. Tijdens deze cursus worden verschillende onderwerpen besproken, zoals: risico’s en gevolgen van schuivende ladingen, verantwoordelijke partijen bij een ongeluk, etc.

Beschikbare cursussen

Lading zekeren code 95 makkelijk, goed en snel

De cursus lading zekeren code 95 van Mycode95 leert u binnen één dag op een goede manier uw lading te zekeren. Na het volgen van de cursus lading zekeren loopt u aan het einde van de dag naar buiten met uw certificaat. Daarentegen heb je ook nog eens 7 code95 nascholingsuren op zak. Het behalen van uw certificaat en nascholingsuren was nog nooit zo makkelijk.

Mycode95 de specialist in lading zekeren code 95 opleidingen

  • Lading zekeren code 95 opleidingen door heel Nederland.
  • Bij Mycode95 kunt u bijna dagelijks terecht voor uw lading zekeren certificaat.
  • Mycode95 zorgt ervoor dat u uw nascholingsuren behaald. 

De leerdoelen van de cursus lading zekeren code 95

Zoals bekend leert u tijdens de cursus lading zekeren code 95 op welke manier u uw lading het beste kan zekeren. Wij van Mycode95 proberen u dit te leren aan de hand van de onderstaande leerdoelen.

  • De cursist is bekend met de methodes van lading zekeren code 95.
  • De cursist is bekend met zijn wettelijke verantwoordelijkheid.
  • De cursist is in staat om vastzetmiddelen op de juiste manier te gebruiken.
  • De cursist is in staat om de lading te stuwen en te verankeren op basis van de wettelijke eisen. 

Hoe lang duurt de cursus lading zekeren code 95?

De cursus lading zekeren code 95 duurt maar één dag. Hierdoor heeft deze cursus een ware van 7 nascholingsuren.

Voor wie is de cursus lading zekeren code 95?

De cursus lading zekeren code 95 is voor elke chauffeur die verantwoordelijk is voor het inladen en vervoeren van de lading. Daarentegen kan deze cursus ook gevolgd worden door beroepschauffeurs die hun code 95 nascholingsuren willen behalen.

Wat is het doel van de training lading zekeren code 95?

Als u kiest voor de lading zekeren code 95 cursus dan leert u binnen één dag op welke manier u uw lading moet zekeren. Dit betekent dat u aan het einde van de dag over de volgende vaardigheden beschikt.

  • Uw lading volgens de richtlijnen kunnen zekeren.
  • Uw lading veilig en goed kunnen zekeren.
  • Uw lading sneller goed kunnen zekeren.

Wat is een lading zekeren code 95 cursus?  

Deze cursus lading zekeren code 95 duurt één dag en telt mee voor 7 nascholingsuren voor code 95. Deze cursus is verdeeld in twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel wordt de theorie besproken en daarna zal u deze theorie in de praktijk toe gaan passen. U sluit de cursus af met een examen als dit examen met een voldoende wordt afgesloten loopt u gecertificeerd de deur uit. 

Code 95 nascholingsuren 

De training lading zekeren code 95 is een eendaagse cursus en heeft een warde van 7 code 95 nascholingsuren. De opleider zorgt ervoor dat deze nascholingsuren geregistreerd worden bij het CCV. Heeft u uw 35 nascholingsuren nog niet behaald? En wilt u meer uit uw persoonlijke ontwikkeling halen en verder trainen? Wij bieden u graag een zo groot mogelijk aanbod aan code 95 cursussen, bekijk ons gehele cursusaanbod. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!