Met de cursus leefstijl uw code 95 uren behalen 

U wilt natuurlijk uw code 95 nascholingsuren zo nuttig mogelijk behalen en de cursus leefstijl is een van die cursussen die u zowel thuis als op werk gebruikt kan worden. Deze cursus is namelijk gericht op de mentale en fysieke gezondheid van de chauffeur. Tegenwoordig kunt u als chauffeur overal fastfood kopen waardoor de verleiding groter wordt om dit telkens te nuttigen. Deze cursus geeft niet alleen aandacht aan hoe u hier om mee moet gaan, maar ook hoe u om moet gaan met lang op dezelfde manier zitten.

De inhoud van de code 95 cursus leefstijl 

De cursus code 95 leefstijl is een eendaagse opleiding en de starttijd kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat u aanwezig moet zijn. De focus van de code 95 cursus leefstijl licht vooral op de bewustwording van de chauffeur over zijn eigen leefstijl op het gebied van voeding en beweging. Tijdens deze opleiding worden verschillende onderwerpen besproken, zoals de maaltijdschijf, risico’s van ongezond eten, risico’s van drugs, belang van gezond eten etc.

Beschikbare cursussen

Makkelijk, goed en snel code 95 behalen? 

Met de cursus leefstijl code 95 word je binnen één dag goed opgeleid om zelf een goede en gezonde keuze te maken over je leefstijl. Het behalen van uw code95 nascholingsuren is nog nooit zo makkelijk geweest. Bestel daarom vandaag nog via Mycode95 uw leefstijl cursus met code 95 en loop gecertificeerd de deur uit.

Hoe lang duurt de cursus leefstijl code 95? 

De code 95 cursus leefstijl duurt maar een dag. Daarentegen kunt u na het volgen van deze cursus ook nog eens 7 nascholingsuren bijschrijven.

De leerdoelen van de code 95 cursus leefstijl

Als u kiest voor de cursus leefstijl code 95 opleiding dan leert u in één dag wat het belang is van een goede leefstijl. Dit proberen wij u aan de hand van de volgende leerdoelen te leren:

 • De deelnemer is bekend met voeding van de maaltijdschijf
 • De deelnemer is bekend met het belang van gezonde voeding
 • De deelnemer is bekend met de gevaren en risico’s van ongezonde voeding
 • De deelnemer is in staat om te gaan met stress en werkdruk
 • De deelnemer is op de hoogte van de risico’s van drugs
 • De deelnemer is bekend met de effecten van slapenloosheid

Voor wie is de code 95 cursus leefstijl?

De code 95 cursus leefstijl is bedoeld voor alle chauffeurs die hun gezondheid willen verbeteren en hierbij hulp nodig hebben. Daarentegen is deze cursus ook interessant voor alle werkgevers die hun ziekteverzuim willen verminderen.

Wat is het doel van de training leefstijl code 95? 

Indien u kiest voor de cursus Leefstijl code 95 dan leert u in één dag goed voor uzelf te zorgen op de weg. Dit leert u omdat de volgende onderwerpen besproken worden:

 • Hoe om te gaan met stress en hoge werkdruk.
 • De gevolgen van alcohol en roken.
 • De voordelen van gezond bewegen.
 • De kansen en risico’s van voeding.
 • Motivatie om actie te ondernemen.

Wat is een leefstijl cursus code 95?  

De code 95 cursus leefstijl duurt één dag en gedurende de dag worden meerdere praktijksituaties besproken. Hierdoor leert u in de toekomst om beter de juiste keuze te maken op het gebied van voeding en beweging. Dus eigenlijk is deze cursus een nuttig dag waarmee u veel interessante informatie tot u krijgt. Daarentegen krijgt u ook nog eens 7 uur aan code 95 nascholingsuren.

Code 95 nascholingsuren 

De code 95 training Leefstijl duurt één dag en heeft een warde van 7 code 95 nascholingsuren. De opleider zorgt ervoor dat deze nascholingsuren geregistreerd worden bij het CCV. Heeft u nog niet al uw 35 nascholingsuren behaald? En wilt deze toch zo snel mogelijk behalen? Bekijk dan ons gehele aanbod code 95 opleidingen, dan kunt u snel weer de weg op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!