De code 95 cursus Reisbegeleiding U33 

Met de cursus Reisbegeleiding uw code 95 uren behalen? Daarentegen is een van de belangrijkste onderdelen voor u als beroepschauffeur het goed voorbereiden van uw reis. Maar de vraag is wat heeft u nodig om uw reis zo goed mogelijk voor te bereiden? Daarom hebben wij de cursus reisbegeleiding code 95 voor u ontwikkeld. Deze cursus leert u waar u op moet letten bij voorbereiden van uw reis, zoals rijroutes, pauze etc. na het volgen van de cursus reisbegeleiding kunt u dit allemaal in de toekomst zelf toepassen.

De inhoud van de cursus Reisbegeleiding code 95 

De code 95 cursus reisbegeleiding is een eendaagse opleiding. De starttijd kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat u aanwezig moet zijn. De cursus reisbegeleiding code 95 richt zich vooral op alle technieken die u kunt toepassen om uw reis zo goed mogelijk voor te bereiden. Dit wordt aan de hand van verschillende onderwerpen duidelijk gemaakt, voorbeelden zijn: communicatie met passagiers, veiligheid van de passagier, topografie, definitie tourisme, belang van reisprogramma, etc. 

Beschikbare cursussen

Makkelijk, goed en snel 

Met de cursus reisbegeleiding van Mycode95 leert u binnen één dag hoe u uw reis zo goed mogelijk kan voorbereiden. Ook kunt u na het volgen van deze cursus 7 nascholingsuren bijschrijven. Het behalen van uw code95 nascholingsuren was nog nooit zo makkelijk! Bestel daarom vandaag nog u cursus reisbegeleiding en loop gecertificeerd de deur uit!  

De leerdoelen van de code 95 cursus Reisbegeleiding 

Als u er voor kiest om u code 95 uren te behalen met de cursus Reisbegeleiding. Dan leert u waarom het zo belangrijk is om u reis altijd voor te bereiden. Dit leert u aan de hand van de volgende leerdoelen:

 • De deelnemers is bekend met de definitie van toerisme.
 • De deelnemer is bekend met de voor toerisme belangrijke topografie.
 • De deelnemer is bekend met de betreffende cultuur en staatsinrichting.
 • De deelnemer begrijpt het belang van een reisprogramma.
 • De deelnemer snapt de impact van communicatie naar passagiers.
 • De deelnemer snap hoe hij dient te handelen bij ziektes en sterfgevallen van gasten.
 • De deelnemer is verantwoordelijk voor de veiligheid van de passagier in de touringcar.

Voor wie is deze cursus Reisbegeleiding code 95 bedoelt?

De code 95 cursus reisbegeleiding is bedoeld voor alle beroepschauffeurs die goed voorbereid op reis willen gaan. Verder is deze cursus extra interessant voor de chauffeurs van touringcars. Omdat u na het volgen van deze cursus over technieken beschikt om de reis zo aangenaam mogelijk te maken voor u en uw passagiers.

Binnen één dag resultaat 

Kies voor de code95 opleiding Reisbegeleiding van Mycode95 en behaal binnen één dag resultaat! Tijdens deze cursus leert u wat het belang is van het voorbereiden van uw reis. En dit is niet alles u behaald ook nog eens 7 code 95 uren. Als laatste kunt u het volgende:

 • U bent bekend met de regels m.b.t. rij- en rusttijden.
 • U kunt de touringcar goed en grondig inspecteren.
 • U bent in staat om de spiegels en de zit- en stuurhouding af te stellen.
 • U weet hoe u moet handelen bij ongevallen.

Het dagprogramma van de cursus Reisbegeleiding code 95

Deze code 95 cursus reisbegeleiding duurt één dag en telt mee voor 7 nascholingsuren voor code 95. Deze cursus is verdeeld in twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel wordt de theorie besproken en daarna zal u deze theorie in de praktijk toe gaan passen.Aan het eind van de dag loopt u gecertificeerd de deur uit. 

Code 95 nascholingsuren 

De code 95 training Reisbegeleiding duurt één dag en heeft een warde van 7 code 95 nascholingsuren. De opleider zorgt ervoor dat deze nascholingsuren geregistreerd worden bij het CCV. Indien u nog niet al u 35 code 95 nascholingsuren hebt behaald dan bieden wij nog veel meer opleidingen aan. Bekijk daarom ons gehele aanbod.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!