Rijoptimalisatie code 95 cursus W02

Met de Rijoptimalisatie code 95 cursus van Mycode95 kunt u uw praktijkturen behalen! Tijdens deze cursus leert u op een goede en leuke manier uw vrachtwagen onder alle omstandigheden te beheersen, procedures om te manoeuvreren en om uw rijstijl te verbeteren! Dus het behalen van uw code 95 praktijk uren was nog nooit zo leuk! Daarentegen heeft u ook echt iets aan deze training tijdens u werk. Zo kunt u bijvoorbeeld veel makkelijker schade aan uw voertuig voorkomen. 

Rijoptimalisatie code 95 inhoud

De Rijoptimalisatie code 95 cursus duurt één dag. De starttijd kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat u aanwezig moet zijn. Deze opleiding bestaat uit twee dag onderdelen, namelijk een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Tijdens het theoretische gedeelte leert u verschillende manieren om uw rijstijl te verbeteren. Vervolgens kunt u in de vrachtwagen laten zien wat u geleerd heeft. Hierdoor heeft u aan het eind van de dag uw rijstijl geoptimaliseerd.

Beschikbare cursussen

Rijoptimalisatie code 95 cursus makkelijk, goed en snel

Na het volgen van de Rijoptimalisatie coe 95 cursus van Mycode95 kunt u binnen één dag uw rijstijl aanpassen, waardoor u een groot verschil op de weg kan maken. Aan het eind van de dag loopt u gecertificeerd voor Rijoptimalisatie code 95 de deur uit. Het behalen van een certificaat en 7 code 95 nascholingsuren was nog nooit zo makkelijk!

Rijoptimalisatie code 95 onderwepren die behandeld worden 

Om ervoor te zorgen dat u na het volgen van de cursus rijoptimalisatie code 95 een zo’n veilig mogelijke rijstijl hebt behandelen wij de volgend onderwerpen:

  • Wat dient u te weten over uw eigen rijstijl.
  • Anticiperen en reageren op uw omgeving.
  • Op welke manier kunt u manoeuvreren.
  • Voertuigbeheersing.
  • Wat is de relatie tussen ongelukken, rijstijl en voertuigbeheersing.

Voor wie is de cursus rijoptimalisatie code 95 bedoeld?

De Rijoptimalisatie code 95 cursus is bedoeld voor iedere beroepschauffeur die in bezit is van het rijbewijs C. Maar deze cursus is ook voor de beroepschauffeur die nog praktische code 95 nascholingsuren moet behalen. Voor deze opleiding krijgt u namelijk 7 nascholingsuren.

Rijoptimalisatie code 95 binnen één dag!

Na het volgen van de opleiding Rijoptimalisatie code 95 heeft u binnen één dag een veiligere rijstijl. Dit zorgt er tevens niet alleen voor dat het voor u veiliger wordt maar ook voor alle andere weggebruikers. Hierdoor kunt zoveel mogelijk schade aan uw vrachtwagen voorkomen. Daarnaast kunt u ook nog eens binnen één dag 7 code 95 nascholing uren bijschrijven. Als laatste bent u na het volgen van de cursus in staat om het volgende te kunnen

  • U kunt u rijstijl verbeteren.
  • U bent in staat om te reageren om andermans rijstijl.
  • U bent in staat om veiliger te rijden.  

Rijoptimalisatie code 95 dagprogramma

De training Rijoptimalisatie code 95 duurt één dag en bestaat uit twee dagdelen, namelijk een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Tijdens het theoretische gedeelte leert u alles over uw eigen rijstijl en hoe de rijstijl van andere die kan beïnvloeden. Vervolgens begint het leukste onderdeel van de cursus Rijoptimalisatie, namelijk de theorie toepassen in de praktijk. Verder zijn de groepen van de cursus altijd zo klein mogelijk hierdoor kunt u zoveel mogelijk uit uw cursus halen. Als u alle onderdelen van de cursus met een voldoende afsluit loopt u gecertificeerd de deur uit!

Code 95 nascholingsuren 

De cursus Rijoptimalisatie code 95 is een eendaagse cursus en heeft een warde van 7 code 95 nascholingsuren. De opleider zorgt ervoor dat deze nascholingsuren geregistreerd worden bij het CCV. Moet u na het volgen van deze cursus nog meer nascholingsuren behalen dan helpen wij u hier graag mee! bekijk onze website voor het gehele aanbod aan code 95 cursussen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!