De Cursus code 95 Techniek en veiligheid U39

Binnen de transportwereld is het belangrijk dat u als chauffeur uw lading op tijd aflevert. Maar we weten allemaal dat een technische calamiteit altijd kan gebeuren. Maar hoe fijn zal het zijn als u deze technische fout zelf op kunt lossen. Daarom leert u in de cursus techniek en veiligheid code 95 de basistechniek van vrachtwagens, waardoor u de meest voorkomende technische problemen zelf op kunt lossen. Hierdoor kunt u zonder professionele hulp snel weer de weg op.

De inhoud van de cursus Techniek en veiligheid code 95

De cursus Techniek en veiligheid code 95 is een eendaagse cursus. De starttijd kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat u aanwezig moet zijn. Tijdens deze cursus leert u als beroepschauffeur de basistechniek van de vrachtwagen. Vervolgens worden de volgende onderwerpen behandeld: Het voorkomen van pechgevallen, melden van technische storingen, uitvoeren van dagelijkse controle, persoonlijke beschermingsmiddelen, etc. Hierdoor bent u altijd in staat om zelf noodreperaties uit te voeren. 

Beschikbare cursussen

Makkelijk, goed en snel 

Met de cursus techniek en veiligheid code 95 leert u binnen één dag de basistechniek van een vrachtwagen. Hierdoor bent u in staat om zelf noodreparaties uit te voeren. Ook kunt u na het volgen van de cursus techniek en veiligheid 7 code 95 nascholingsuren bijschrijven. Het behalen van uw code95 nascholingsuren was nog nooit zo makkelijk!

Mycode95 de techniek en veiligheid specialist

 • Techniek en veiligheid code 95 cursussen door heel Nederland
 • Bij Mycode95 kunt u dagelijks terecht voor u techniek certificaat

De leerdoelen van de code 95 cursus Techniek en Veiligheid 

Tijdens de code 95 cursus Techniek en Veiligheid leert u technieken zodat u zelf in het geval van nood een noodreparatie kunt doen. Dit leert u met de volgende leerdoelen:

 • De cursist is bekend met de meest voorkomende pechgevallen.
 • De cursist is in staat om technische storingen juist te melden.
 • De cursist is in staat te handelen bij een incident.
 • De cursist heeft oog voor zijn de eigen veiligheid en die van het voertuig.
 • De cursist is in staat om een dagelijkse controle uit te voeren.
 • De cursist is in staat om lampen te vervangen.
 • De cursist is bekend met het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Voor wie is de cursus Techniek en Veiligheid code 95

Deze code 95 cursus techniek en veiligheid is bedoeld voor alle chauffeurs die zich voor willen bereiden op technische problemen onderweg. Maar deze cursus is ook voor beroepschauffeurs die met een interessante en leerzame cursus hun code 95 nascholingsuren willen behalen.  

Binnen één dag resultaat

Kies nu voor de code 95 cursus Techniek en Veiligheid van Mycode95 en leer binnen één dag zelf noodreparaties uit te voeren. Met deze cursus kunt u ook gelijk aan u 35 nascholingsuren werken. Als u de cursus techniek en veiligheid volgt krijgt u namelijk 7 code95 uren. Ook kunt u het volgende aan het eind van de dag:

 • U bent bekend met de basistechniek van de vrachtwagen.
 • U bent in staat om een diagnose te stellen bij pech
 • U bent in staat om zelf een noodreparatie uit te voeren.

Het dagprogramma van de code 95 cursus Techniek en veiligheid

De code 95 cursus techniek en veiligheid duurt één dag en telt mee voor 7 nascholingsuren voor code 95. Deze cursus is verdeeld in twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel leert u de basistechniek van de vrachtwagen. Daarna begint het leukste onderdeel van de cursus, u gaat de theorie namelijk toepassen in de praktijk. Zo gaat u bijvoorbeeld zelf een noodreparatie doen. Als alles goed verloopt dan loopt u aan het einde van de dag gecertificeerd de deur uit!  

Code 95 nascholingsuren 

De opleiding techniek en veiligheid is een eendaagse cursus. Hierdoor heeft hij een warde van 7 code 95 nascholingsuren. De opleider zorgt ervoor dat deze nascholingsuren geregistreerd worden bij het CCV. Wij van Mycode95 helpen u ook graag met het behalen van u overige code 95 nascholingsuren. Bekijk daarom ons volledige aanbod en zorg ervoor dat u alle 35 nascholingsuren haalt

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!