Behaal je verkeerseducatie code 95 met onze cursus!

Tijdens de cursus verkeerseducatie code 95 wordt al uw actualisatie van de kennis vakbekwaamheid met de verkeersegels en rij- en rusttijden bij gewerkt. Tijdens deze cursus wordt aandacht gegeven aan het volgende: Wat zijn de verkeersregels in het buitenland, hoe dient u een schadeformulier in te vullen, hoeveel rusturen moet een chauffeur minimaal nemen en wie heeft wanneer voorrang. Het kan gebeuren dat sommige verkeersregels veranderen daarom is het van belang dat chauffeurs hiervan op de hoogte zijn.

De inhoud van de cursus verkeerseducatie code 95 

De cursus verkeereducatie code 95 duurt één dag en telt mee voor 7 nascholingsuren. Tijdens de cursus worden verschillende praktijksituaties besproken en krijgt u verschillende tips die de veiligheid moeten verbeteren in de praktijk. Vervolgens worden er meerdere onderwerpen besproken, zoals: de aansprakelijkheid bij veilig werken langs de weg, afzettingen, omgaan met andere weggebruikers. Als u alles met een voldoende afrondt dan loopt u aan het eind van de dag gecertificeerd de deur uit!  

Beschikbare cursussen

Verkeerseducatie code 95 makkelijk, goed en snel 

Als u de cursus verkeereducatie code 95  volgt dan loopt u aan het einde van de dag gecertificeerd de deur uit. Daarentegen krijgt u ook nog eens 7 code95 nascholingsuren. Het behalen van uw nascholingsuren en verkeereducatie certificaat was nog nooit zo makkelijk. Schrijf u daarom direct in voor onze verkeerseducatie cursus zodat u ook volgend jaar weer zonder zorgen de weg op kunt.

Verkeerseducatie code 95 onderwerpen van de cursus 

Tijdens de cursus verkeerseducatie code 95 worden verschillende onderwerpen besproken. Voorbeelden van deze onderwerpen zijn als volgt:

  • Tunnelveiligheid en tunnels.
  • Preventieve maatregelen
  • Gevaar herkenning
  • Verkeerswetgeving en verkeersregels
  • Gedragsregels
  • Verkeersregels in het buitenland

Voor wie is de cursus verkeerseducatie code 95?

De cursus verkeerseducatie code 95 is bedoeld voor beroepschauffeurs die hun actualisatie over de kennis vakbekwaamheid weer up-to-date willen hebben. Maar deze cursus is natuurlijk ook voor elke chauffeur die nog zijn nascholingsuren wil behalen met een interessante cursus.

Binnen één dag resultaat 

Als u kiest voor de opleiding verkeereducatie code 95 van Mycode95 dan wordt al u actuele kennis over het vak chauffeur bijgeschoold. Dit is niet alles u krijgt ook nog eens 7 code 95 nascholingsuren, daarentegen krijgt u ook het certificaat verkeereducatie. Als laatste kunt u het volgende:

  • U bent op de hoogte van de verkeersregels en de veranderingen van de afgelopen jaren.
  • U kent de regels rondom rust en – rijtijden.
  • U kunt een schadeformulier invullen.
  • U kunt verkeersrisico’s inschatten.

Het dagprogramma van de cursus verkeerseducatie code 95 

De cursus verkeereducatie code 95 is een eendaagse opleiding. De starttijd kan per opleider verschillen, dus kijk goed op uw uitnodiging hoe laat u aanwezig moet zijn. Deze cursus bestaat uit twee dagdelen, het eerste dagdeel bestaat uit de theorie en vervolgens gaat u de theorie toepassen in de praktijk. Als alles goed verloopt dan loopt u aan het eind van de dag gecertificeerd de deur uit. Ook kunt u nog eens 7 code 95 nascholingsuren bijschrijven.

Code 95 nascholingsuren 

Als u de cursus verkeerseducatie code 95 heeft gevolgd kunt u 7 nascholingsuren bijschrijven bij het CCV. De opleider zorgt ervoor dat deze uren voor u worden geregistreerd. Indien u nog niet al u 35 nascholingsuren hebt behaald dan helpen wij u hier graag mee. Bekijk daarom ons gehele code 95 cursus aanbod en zorg ervoor dat u ook dit jaar weer de weg op kunt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De specialist in code 95 opleidingen!